6 comentarios en “Oda a Frida. Ode to Frida. 歌颂 Frida.

   1. Mireia,hola!!!!
    Moltes gràcies pel teu comentari a fcb!
    Jo també et felicito pel teu darrer treball, és una passada!! Tot just acabo d’acabar la feina al parc i ara estic concentrant-me amb el que realment m’interessa però m’he d’organitzar. M’encantarà veure’t aviat. Podríem anar al cine un dia i un soparet abans per posar-nos al dia..què et sembla? Ho tinc pendent!!!
    Una abraçada maca!

    Me gusta

   2. Hola, Xell!!
    De res. M’ha encantat la teva web, les teves il.lustracions; un dia m’agradaria veure-les en paper!! Ens veiem quan vulguis, puguis…i sí, sopar i cine. Buscarem una peli interessant. Ara mateix no tinc mòbil, a veure si me’l arreglen aviat. Mentrestant podem estar en contacte per missatge privat (FB), o per aqui mateix, o per correu (seedmir@yahoo.es)… per on et sigui més còmode.
    Petons!

    Me gusta

   3. Guapíssima!!! Quina alegria el teu missatge. Avui pensava en tu…de debò!! i pensava en escriure’t per un altre costat. Avui acabo un encàrrec que m’han fet…ja t’explicaré…molt xulo. Aquesta setmana, com q és la diada és una mica extranya. Potser el cap de setmana o sinó la setmana vinent. Podem aprofitar que tu baixes per conversa de xinès i així ja no fas dos viatges. Demà ja seré una habitant de la Terra, però avui estic reclutada entre llapis i ordinador!!!Una abraçada i parlem! Ens veiem superaviat!!!!

    Me gusta

   4. Xell!! Tinc peli, per anar avançant pots veure el trailer… encara ens queda saber cines i horaris, si t’agrada la proposta.

    (Ballagàrraidh: The Awareness That You Are Not at Home in the Wilderness)

    Me gusta

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s