«El Paper de la Moda» Desfilada Festa del Comerç. (Eix comercial Gran de Gràcia).

Això és el que pot passar quan es sumen energies, il·lusió, participació i passió!

Moltes Gràcies!

Fotografia: http://www.maartina.com, @maartinaphoto

Text ‘speaker’:

Hem de donar les gràcies a l’Ajuntament de Barcelona i sobretot a l’Eix Comercial Gran de Gràcia de que aquestes noves iniciatives es puguin donar.

El que s’ha vist el dia 1 d’Octubre, no és només una passarel·la, és tot un espectacle on es fusionen les arts, com la música, la moda, la dansa,…

Tots els vestits i complements que s’han vist han estat elaborats amb paper que s’ha anat doblegant des de principis de 2014 de manera ininterrompuda.

Aquest tipus de creacions sempre parteixen de paper bàsic, blanc, un paper auster, sense troquelar, sense tenyir, amb la màxima puresa. Les creacions estan treballades a mà, plec a plec, una per una.

Un art manual, delicat, fet amb paciència, un art considerat menor perquè majoritàriament al llarg de la història ha estat fet per dones. Ja és hora de situar-­lo on li correspon; és Art, amb majúscules.

I què ens hem trobat?… Hem començat per endinsar­-nos en  aquest món tan personal de la Mireia, amb música del  Renaixement, gràcies a la viola de mà de l’ Alexis Torrano.

Ha seguit la passarel∙la, deu vestits, tots diferents, que no  deixaran de sorprendre­’ns.

…i si els hi posem moviment? ….Us imagineu una ballarina  amb un vestit de paper improvisant amb aquesta música tan  especial?…. Ho farem possible.

…i no acaba aquí. Ja us he dit que això és un espectacle.  Dos minuts de pausa per poder demostrar, amb tres dels models ja vistos, com l’art és viu, es modifica, pren diferents  formes…és possible amb uns vestits fets de paper? Es pot!

Per això estem, per apropar l’art al carrer.  Perquè la cultura no és una activitat del temps lliure…és  el que ens fa lliures tot el temps.

2 comentarios en “«El Paper de la Moda» Desfilada Festa del Comerç. (Eix comercial Gran de Gràcia).

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s