L’ànima del vestit de paper (VII)

L’ànima del vestit de paper  –  El alma del vestido de papel  –  Paperdress Soul

«Aquell dia… un gran dia, un dia especial, original, creatiu, emocionant i una pila d’adjectius més percebuts únicament amb el cor. Un dia, o més ben dit una experiència, una enorme experiència que et fa créixer com a persona i que per res del món oblidaràs.

D’aquelles experiències que et marquen, que et deixen essència d’aquells amb els qui has estat i amb aquells que has gaudit. Gaudit de l’art, del paper i de la creativitat i originalitat de les obres que, delicadament, han capturat la nostra essència i se l’han fet seva donant forma al nostre cos. Vestits de paper, però no d’un paper normal, ordinari i avorrit, sinó d’un paper fet d’il·lusions, màgia, dedicació, paciència, art i molt d’esforç, aquell paper que ha mogut a molta gent i l’ha fet gaudir de la seva màgia i del seu encant. Gràcies, moltes gràcies per tot l’art compartit». Edna

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s