l’ànima del vestit de paper (IX)

L’ànima del vestit de paper  –  El alma del vestido de papel  –  Paperdress Soul

I al principi d’explorar les possibilitats de plegar el paper, pensava que allò que apareixia d’entre les meves mans eren mandales de grans dimensions, que es donarien a conèixer en un molí paperer, que l’audiència es donaria en «petit comité»….

i ves per on, per sorpresa meva, han esdevingut indumentària que ha requerit d’uns cossos animats que els hi han donat vida i personalitat, que ha on s’ha donat a conèixer és en ple centre neuràlgic de Barcelona, a peu de carrer. Visualitzava les models heterogènies i també em va sorprendre un públic tan ric, tan divers.

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s